Vins

CLOS DE L’OBAC

Gratallops
Clos de l’Obac és un vi d’una potència, estructura i complexitat extraordinàries. Aquestes característiques són el resultat de la diversitat d’orientacions i alçades de set vinyes(d’un total de vuit), plantades al voltant del poble de Gratallops amb Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Shiraz, Merlot i Carinyena. Així, mentre les velles carinyenes i garnatxes, de més de 50 anys, li confereixen un caràcter prioratí inconfusible, la resta de varietats fan possible una personalitat única basada en l’ equilibri entre força i finesa.

Patró:
35% GARNATXA
35% CABERNET SAUVIGNON
10% SHIRAZ
10% MERLOT
10% CARINYENA

DOLÇ DE L’OBAC

L’octava vinya, anomenada el Camp dels Espills, és una petita propietat on cada any es deixen sobre-madurar els raïms en el mateix cep. Després, amb una parada natural de la fermentació, es preserva un residual de sucre natural que converteix el Dolç de l’Obac en un vi de guarda únic al món especial per formatges blaus, foie-gras, o xocolata amargant, entre d’altres.

Patró:
80% GARNATXA
10% CABERNET SAUVIGNON
10% SHIRAZ

KYRIE

A la part baixa del Mas d’en Bruno, orientada cara sud, la petita vinya de Kyrie està constituïda per quatre varietats de raïms blancs clàssics de Catalunya, Garnatxa Blanca, Macabeu, Xarel·lo i Moscatell d’Alexandria. Les òptimes maduracions de las quatre varietats que componen aquest vi blanc, juntament amb una lleugera maceració pel·licular, confereixen a Kyrie una gran estructura, complexitat, i una exquisida finesa. Envellit en bóta nova de roure francès, assoleix unes excel·lents expectatives de llarga vida i d’una bona evolució en ampolla durant anys.

Patró:
35% GARNATXA BLANCA
30% MACABEU
5% MOSCATELL ALEXANDRIA
30% XAREL·LO

MISERERE

Torroja del Priorat (Any de fundació 1271)
Les característiques de MISERERE (Mas d’en Bruno –S-XIII) es recolzen en ceps vells de més de quaranta anys, de les varietats Garnatxa País, Ull de Llebre i el Cabernet Sauvignon més vell del Priorat, a més a més de Merlot i Carinyena. Plantats sobre una de les llicorelles més fines de tota la Denominació d’Origen, aquest conjunt de cinc varietats confereixen a MISERERE l’honor de ser un dels vins amb més elegància que avui es poden trobar al mercat internacional dels vins de guarda, sense renunciar a la gran estructura i potència que defineixen el veritables vins PRIORAT.

Patró:
27% GARNATXA
27% CABERNET S.
26% ULL DE LLEBRE
10% MERLOT
10% CARINYENA

online

Tenda

Anyades Corrents Disponibles
Visita la tenda
LLISTA

PREU DELS VINS

Totes les Anyades Disponibles
Llista de preus